​Udvendigt malerarbejde udført af professionelle

​Skal der males udendørs, og vil du gerne have et flot og holdbart resultat? Hos By Maleren er vi specialister i malerarbejde – inkl. udvendigt malerarbejde. Vi elsker at male - også udendørs. Skal du have malet gavle, vinduer, udhæng eller lignende, kan du derfor trygt overlade arbejdet til os.

Vi holder til i Odense SV og har mange kunder fra Nyborg, men laver udvendigt malerarbejde på hele Fyn. Når vi laver en opgave for dig, får du ikke kun malet. Vi arbejder også med træbeskyttelse og vægter kvalitet og æstetik højt, så du er garanteret et flot resultat, lige linjer og god holdbarhed.

Vi tilbyder alt i udvendigt malerarbejde

Vores malerfirma har tilsammen 25 års erfaring med malerarbejde både indvendigt og udvendigt, og vi tilbyder alt i udvendigt malerarbejder.

Vi hjælper med udendørs malerarbejder af både:

  • Træværk
  • Gavle
  • Sommerhuse
  • Kviste
  • Terrasser
  • Skuer
  • Vinduer
  • Døre

Vores motto er: “Små detaljer - store forskelle”

Vores motto er, at små detaljer gør store forskelle. Med det mener vi, at den måde, vi udfører vores arbejde på, har enorm stor betydning for helhedsindtrykket. Derfor vægter vi grundighed meget højt, og kvalitet og æstetik er kernebegreberne i vores arbejde.

Skal du have malet gavle, vinduer, døre eller andet? Så kan du være sikker på, at vi efterlader et resultat, som både vi og du kan være stolt af.

I vores motto ligger også, at noget så simpelt som en gang maling kan gøre en forskel for, hvordan dit sommerhus, din terrasse eller dit hus tager sig ud. Det synes vi selv er en både nem og billig løsning på noget, der har så stor en betydning for helhedsindtrykket - særligt når du lader os om arbejdet.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Vil du have et godt tilbud på udendørs malerarbejde? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt, og vi står altid klar til at tage en snak med dig om dine idéer og behov.

Du kan kontakte os på telefon 28 51 21 03, via vores kontaktformular eller e-mail på kontakt@by-maleren.dk.​

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen her på siden, og du vil snarest muligt blive kontaktet med et skræddersyet tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Kan stærk anbefale dette firma opfylder præcis kundens ønsker super kvalitet og service."

- Suhail Al Zobaydi

"Vi er meget tilfredse med By-maleren og 

giver top karakter"

- Steen Jørgensen

"Jeg kan kun sige god ord om dem og vil gerne anbefale dem til alle jeg møder"

- Jesper Mortensen

Hvad kendetegner By Maleren ApS?

Om firmaet

Med over 20 års erfaring tilsammen inden for malerarbejde, er vi kompetente og professionelle hvad enten du skal have udført udvendigt malerarbejde eller blot sprøjtemaling af små områder. 

Vi står altid klar til at vejlede dig til den bedst mulige løsning.

Kontakt os

​By Maleren ApS

Kirkelundvej 43
Bellinge
5250 Odense SV

Tlf.: 28 51 21 03

E-mail: kontakt@by-maleren.dk

CVR: 39254417